Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζέιμς Μποντ και αθλητικά «χτυπάει» η Apple TV

Στελέχη της εταιρείας συναντήθηκαν με τους ιδιοκτήτες της κινηματογραφικής σειράς, ώστε να εντάξουν στο πρόγραμμα τους τις ταινίες με τον Βρετανό πράκτορα. Συνομιλίες και για live αθλητικό περιεχόμενο.

Τζέιμς Μποντ και αθλητικά «χτυπάει» η Apple TV

Τρόπους ενίσχυσης του προγράμματος streaming που προσφέρει η Apple μέσω της υπηρεσίας Apple TV, αναζητούν τα στελέχη της εταιρείας.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal στελέχη της Apple συναντήθηκαν με τους ιδιοκτήτες της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ, ώστε να εντάξουν στο πρόγραμμα τους τις ταινίες με τον Βρετανό πράκτορα.

Οι εφαρμογές TV App και TV+ ξεκίνησαν τον Νοέμβριο να μεταδίδουν τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, εντάσσοντας εννέα πρωτότυπα προγράμματα, τα οποία σηματοδότησαν την είσοδο του κατασκευαστή του iPhone στην αγορά του streaming.

Οι συνομιλίες μεταξύ των στελεχών των δύο εταιρειών ήταν προκαταρκτικές, σύμφωνα με πηγή της WSJ. Παράλληλα τα στελέχη της Apple βρίσκονται σε πρωταρχικές συζητήσεις και με τους διοργανωτές του Pac-12, ώστε το δίκτυο να μπορέσει να αποκτήσει και ζωντανό αθλητικό περιεχόμενο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v