Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη ρεκόρ την περασμένη χρονιά για την JPMorgan

Καθαρά έσοδα $8,5 δισ. κατέγραψε τους τελευταίους τρεις μήνες του 2019 η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα, όσον αφορά τα assets.

Κέρδη ρεκόρ την περασμένη χρονιά για την JPMorgan

Πρεμιέρα των εταιρικών αποτελεσμάτων έκανε η JPMorgan Chase, δημοσιεύοντας τα πιο υψηλά ετήσια κέρδη που είχε ποτέ για την περασμένη χρονιά, καθώς και ισχυρή ανάκαμψη στα έσοδα από το trading το τελευταίο τρίμηνο του 2019.

Σύμφωνα με τους Financial Times, η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα, όσον αφορά τα assets, ανακοίνωσε ότι είχε καθαρά κέρδη ύψους 36,4 δισ. για το 2019, καταγράφοντας άνοδο 12% σε σύγκριση με έναν χρόνο πριν. Το τέταρτο τρίμηνο της περασμένης χρονιάς έφτασαν τα 8,5 δισ. δολάρια, πολύ καλύτερα από τα 7,45 δισ. που προέβλεπαν οι αναλυτές έρευνας του Bloomberg.

O κύκλος εργασιών το τελευταίο τρίμηνο του 2019 ανήλθε στα $29,2 δισ. -με ετήσια άνοδο 9%. Τα έσοδα από το trading ενισχύθηκαν κατά 56% σε σύγκριση με έναν χρόνο πριν, στα $5 δισ. Στη λιανική τραπεζική, σημείωσε 5% άνοδο των καταθέσεων στο τρίμηνο, ενώ οι πωλήσεις πιστωτικών καρτών ενισχύθηκαν κατά 10%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v