Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EasyJet: Αλμα 9,9% στα έσοδα το πρώτο τρίμηνο

Εφτασαν στα £1,4 δισ. ενώ τα έσοδα από τους επιβάτες ανήλθαν σε £1,1 δισ. σημειώνοντας άλμα 9,7% σε σύγκριση με το περσινό τρίμηνο. 22,2 εκατ. επιβάτες πέταξαν με την εταιρεία το πρώτο τρίμηνο –ετήσια άνοδος 2,8%.

EasyJet: Αλμα 9,9% στα έσοδα το πρώτο τρίμηνο

Βελτιωμένη επίδοση αναμένει η βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, easyJet, για το πρώτο εξάμηνο σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, καθώς η ισχυρή ζήτηση για πτήσεις βοήθησαν να αναβαθμίσει την πρόβλεψη για έσοδα ανά θέση.

Οπως μεταδίδει το Reuters, η easyJet ανακοίνωσε την Τρίτη ότι εκτιμά πως τα έσοδα ανά θέση του πρώτου εξαμήνου θα αυξηθούν κατά μεσαίο προς υψηλό μονοψήφιο ποσοστό, σε σύγκριση με την προηγούμενη πρόβλεψη για άνοδο κατά χαμηλό έως μεσαίο ποσοστό.

Στην ανακοίνωσή της για τους τρεις μήνες που ολοκληρώθηκαν στις 31 Δεκεμβρίου, η αεροπορική είπε επίσης ότι οι ζημιές προ φόρων θα μειωθούν σε σύγκριση με πέρυσι, λόγω ισχυρής ζήτησης για ταξίδια κατά τη διάρκεια της πιο ήσυχης χειμερινής περιόδου. Η εταιρεία έχει μεγαλύτερα κέρδη το καλοκαίρι.

Το πρώτο τρίμηνο του έτους χρήσης 2020, τα συνολικά έσοδα έφτασαν στα £1,4 δισ. αντιπροσωπεύοντας άνοδο 9,9% σε ετήσια βάση. Τα έσοδα από τους επιβάτες ανήλθαν σε £1,1 δισ. σημειώνοντας άλμα 9,7% σε σύγκριση με το περσινό τρίμηνο. 22,2 εκατ. επιβάτες πέταξαν με την εταιρεία το πρώτο τρίμηνο –ετήσια άνοδος 2,8%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v