Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνομιλίες Ρώσων-Τούρκων για το θέμα της Ιντλίμπ

Στόχος να μπει τέλος στην ανθρωπιστική καταστροφή στη βορειοδυτική συριακή επαρχία Ιντλίμπ, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Συνομιλίες Ρώσων-Τούρκων για το θέμα της Ιντλίμπ

Ρωσική αντιπροσωπεία θα φθάσει αύριο, Σάββατο, στην Τουρκία για συνομιλίες με στόχο να σταματήσει η «επίθεση» της συριακής κυβέρνησης και να μπει τέλος στην ανθρωπιστική καταστροφή στη βορειοδυτική συριακή επαρχία Ιντλίμπ, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τσαβούσογλου επανέλαβε πως η Τουρκία θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να σταματήσει την ανθρωπιστική τραγωδία στην Ιντλίμπ, όπου χθες συριακές δυνάμεις υπό τη Ρωσία εισήλθαν στη στρατηγικής σημασίας πόλη Σαρακέμπ στην προσπάθειά τους να καταλάβουν το τελευταίο προπύργιο των ανταρτών στη χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο