Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H EKT εξετάζει την έκδοση ψηφιακού νομίσματος

Θέλουμε να εξετάσουμε εάν ένα ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας θα μπορούσε να υποστηρίξει τους στόχους της ΕΚΤ, τόνισε η Κριστίν Λαγκάρντ.

H EKT εξετάζει την έκδοση ψηφιακού νομίσματος

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εξετάζει εάν η έκδοση δικού της ψηφιακού νομίσματος θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, αλλά και της επίτευξης των στόχων της, δήλωσε η επικεφαλής της τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ την Τρίτη.

«Θέλουμε να εξετάσουμε εάν ένα ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας θα μπορούσε να υπηρετήσει ένα ξεκάθαρο στόχο για τον κόσμο και να υποστηρίξει τους στόχους της ΕΚΤ», είπε σύμφωνα με το Reuters η κα. Λαγκάρντ στο ευρωκοινοβούλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v