Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μόσχα σε Τραμπ: Δεν χρειάζεται να παρέμβει κανένας στην αγορά πετρελαίου

Οι χαμηλές τιμές είναι δυσάρεστες, όπως η Ρωσία δεν πιστεύει πως η τρέχουσα κατάσταση αποτελεί καταστροφή, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Μόσχα σε Τραμπ: Δεν χρειάζεται να παρέμβει κανένας στην αγορά πετρελαίου

Η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία έχουν καλές σχέσεις σε ότι αφορά τις πετρελαϊκές αγορές και η Μόσχα δεν χρειάζεται να παρέμβει άλλος, είπε σήμερα το Κρεμλίνο, σχολιάζοντας τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ πως σχεδιάζει να εμπλακεί στο ζήτημα.

Ο κ. Τραμπ είπε χθες πως θα εμπλακεί στο ζήτημα του πολέμου τιμών που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και της Ρωσίας, στον κατάλληλο χρόνο, λέγοντας πως οι χαμηλές τιμές των καυσίμων είναι καλές για τους αμερικανούς καταναλωτές, αν και βλάπτουν τη βιομηχανία.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου κ. Ντιμίτρι Πέσκοφ, είπε πως δεν χρειάζεται να παρέμβει κανένας. Σημείωσε επίσης πως οι χαμηλές τιμές είναι δυσάρεστες, όπως η Ρωσία δεν πιστεύει πως η τρέχουσα κατάσταση αποτελεί καταστροφή. Η Μόσχα έχει επαρκή κρατικά αποθέματα για να αντέξει την οικονομική επίπτωση των χαμηλών τιμών εμπορευμάτων, συμπλήρωσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v