Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεύτερος νεκρός από τον κορωνοϊό ανακοινώθηκε στην Κροατία

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Κροατίας ανακοίνωσε ότι συνολικά 21 γιατροί, επτά νοσοκόμες είναι θετικοί στον κορονοϊό. Συνολικά, 32.000 άτομα σε όλη τη χώρα είναι σε αυτοαπομόνωση.

Δεύτερος νεκρός από τον κορωνοϊό ανακοινώθηκε στην Κροατία

Τον δεύτερο νεκρό από τον κορονοϊό ανακοίνωσαν οι υγειονομικές Αρχές της Κροατίας. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα ανήλθαν σε 481.

Ο υπουργός Υγείας της Κροατίας, Βίλι Μπέρος υπογράμμισε ότι η κλινική κατάσταση των περισσότερων ασθενών με κορονοϊό είναι ικανοποιητική και μόνο ένα μικρό ποσοστό νοσηλεύεται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Ο κ. Μπέρος επανέλαβε ότι οι πολίτες πρέπει να τηρούν πιστά τα μέτρα προφύλαξης και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών. Απαιτείται – όπως είπε – υπεύθυνη συμπεριφορά από όλους για να σταματήσει η εξάπλωση της επιδημίας.

Επίσης, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι το νοσοκομείο «Fran Mihaljevic» στο Ζάγκρεμπ θα γίνει το βασικό κέντρο θεραπείας ασθενών με κορονοϊό που χρειάζονται νοσηλεία σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Κροατίας ανακοίνωσε ότι συνολικά 21 γιατροί, επτά νοσοκόμες είναι θετικοί στον κορονοϊό. Συνολικά, 32.000 άτομα σε όλη τη χώρα είναι σε αυτοαπομόνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v