Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρωσία-Σ.Αραβία: Την Πέμπτη «κληρώνει» η μείωση της πετρελαϊκής παραγωγής

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η ζήτηση πετρελαίου έχει μειωθεί περίπου κατά 30% ή περίπου 30 εκατ. βαρέλια ημερησίως. Την ίδια στιγμή, η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία κατακλύζουν τις αγορές με επιπλέον ποσότητες πετρελαίου. Η χειρ... Τραμπ.

Ρωσία-Σ.Αραβία: Την Πέμπτη «κληρώνει» η μείωση της πετρελαϊκής παραγωγής

Η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία πιθανολογείται ότι θα συμφωνήσουν στη μείωση της παραγωγής πετρελαίου σε συνάντηση που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη, υπό την προϋπόθεση ότι οι ΗΠΑ θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια, η οποία έχει στόχο την αντιμετώπιση των καταστροφικών επιπτώσεων που έχει ο κορωνοϊός στη ζήτηση πετρελαίου, δήλωσαν στο Reuters τρεις πηγές του ΟΠΕΚ+.

Η εξάπλωση της πανδημίας της COVID-19 έχει επηρεάσει δραστικά τη ζήτηση πετρελαίου, με συνέπεια τη μείωση των διεθνών τιμών.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η ζήτηση πετρελαίου έχει μειωθεί περίπου κατά 30% ή περίπου 30 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως (bpd), ενώ την ίδια στιγμή, η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία κατακλύζουν τις αγορές με επιπλέον ποσότητες πετρελαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο