Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τραμπ κατηγορεί Δημοκρατικούς κυβερνήτες για πολύ αργή επανεκκίνηση πολιτειών

Οι Δημοκρατικοί κινούνται με αργούς ρυθμούς, σε ολόκληρη τη χώρα, για πολιτικούς σκοπούς, έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Τραμπ κατηγορεί Δημοκρατικούς κυβερνήτες για πολύ αργή επανεκκίνηση πολιτειών

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τους Δημοκρατικούς ότι επανεκκινούν πολύ αργά τις αμερικανικές πολιτείες από τα μέτρα καραντίνας, που επιβλήθηκαν για τον νέο κορονοϊό, θέλοντας να αποκομίσουν πολιτικό πλεόνεκτημα, χωρίς, εντούτοις, να παρουσιάσει στοιχεία για να στηρίξει τον ισχυρισμό του, την ώρα που ο ιός έχει σκοτώσει πάνω από 80.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, που στοχεύει στην επανεκλογή του τον Νοέμβριο, θέλει να επανεκκινήσει την αμερικανική οικονομία σύντομα παρά τις συστάσεις των ειδικών υγείας να προχωρήσει με πιο προσεκτικά βήματα για να αποφύγει το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης της επιδημίας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ενθαρρύνει τις πολιτείες να χαλαρώσουν τους περιορισμούς που έχουν σχεδιαστεί για την αναχαίτιση της διασποράς της νόσου. Σήμερα, καταφέρθηκε εναντίον των αρχών της Πενσιλβάνια.

«Ο υπέροχος λαός της Πενσιλβάνια θέλει την ελευθερία του τώρα και έχει πλήρη επίγνωση του τι προϋποθέτει αυτό. Οι Δημοκρατικοί κινούνται με αργούς ρυθμούς, σε ολόκληρη τη χώρα, για πολιτικούς σκοπούς. Θα περίμεναν έως την 3η Νοεμβρίου εάν εναπόκειτο σε εκείνους. Μην παίζετε πολιτικά παιχνίδια. Να είστε ασφαλείς, κινηθείτε γρήγορα» γράφει ο Ντόναλντ Τραμπ σε μήνυμά του στο Twitter.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v