Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παμπ, σινεμά, ξενοδοχεία ανοίγει η Βρετανία στις 4 Ιουλίου

Ο Τζόνσον ανακοίνωσε ότι μειώνεται κατά το ήμισυ η ελάχιστη κοινωνική απόσταση μεταξύ ανθρώπων, στο ένα μέτρο δηλαδή, υπό την προϋπόθεση ότι λαμβάνουν άλλες προφυλάξεις, όπως η χρήση μάσκας.

Παμπ, σινεμά, ξενοδοχεία ανοίγει η Βρετανία στις 4 Ιουλίου

Το πράσινο φως για να ανοίξει εκ νέου ο κλάδος του τουρισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο έδωσε ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον σήμερα, μετά από τρεις μήνες lockdown.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ξενοδοχεία, παμπ, εστιατόρια και κινηματογράφοι θα ανοίξουν τις πόρτες τους από τις 4 Ιουλίου, σε μία σημαντική χαλάρωση των περιορισμών που επιβλήθηκαν τον Μάρτιο.

Μιλώντας στο κοινοβούλιο την Τρίτη, ο Βρετανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι μειώνεται κατά το ήμισυ η ελάχιστη κοινωνική απόσταση μεταξύ των ανθρώπων, στο ένα μέτρο δηλαδή, υπό την προϋπόθεση ότι λαμβάνουν άλλες προφυλάξεις, όπως η κάλυψη του προσώπου με μάσκα, ενώ συμβούλεψε τον κόσμο να ελαχιστοποιήσει τον χρόνο που περνάνε με άλλα νοικοκυριά.

Ο Τζόνσον είπε ότι αλλάζει τους κανόνες έτσι ώστε οι άνθρωποι να κληθούν να ακολουθήσουν συστάσεις και όχι να ακολουθήσουν νόμους για την κοινωνική επαφή. Από τις 4 Ιουλίου, δύο νοικοκυριά θα μπορούν να συναντηθούν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους ενώ θα συμβουλεύονται να ακολουθήσουν νέους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Ενας στους 1.700 Βρετανούς έχει τον ιό, επιτρέποντας την άρση των περιορισμών, όπως σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v