Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική στον κορωνοϊό η κοπέλα του Donald Trump Jr

Για νέο κρούσμα σε άνθρωπο που έχει βρεθεί κοντά στον πλανητάρχη γράφουν οι New York Times. Η Kimberly Guilfoyle, επρόκειτο να παρακολουθήσει εκδήλωση για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

Θετική στον κορωνοϊό η κοπέλα του Donald Trump Jr

Η Kimberly Guilfoyle, κοπέλα του μεγαλύτερου γιου του αμερικανού προέδρου και μια από τις κορυφαίες στο τμήμα συγκέντρωσης προεκλογικών δωρεών βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό την Παρασκευή μια ημέρα πριν από μια εκδήλωση για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στο Mount Rushmore, δήλωσε στους NYT πηγή με γνώση των εξελίξεων.

Η Guilfoyle ταξίδεψε στη Νότια Ντακότα με τον Donald Trump Jr για να παρακολουθήσει μια εκδήλωση με πυροτεχνήματα στην οποία προγραμματίζονταν να μιλήσει ο πλανητάρχης. Δεν ταξίδεψαν με το Air Force One, σύμφωνα με την πηγή, και ήταν η μόνη στην ομάδα που βρέθηκε θετική.

Οσοι έρχονται σε επαφή με τον πλανητάρχη ελέγχονται για κορωνοϊο σύμφωνα με τους NYT, που προσθέτουν ότι η Guilfoyle είναι το τρίτο πρόσωπο που πιθανά βρέθηκε κοντά στον Donald Trump και είναι φορέας του ιού.

Δεν έχει συμπτώματα και δεν συναντήθηκε με την συνοδεία του προέδρου των ΗΠΑ, ανέφερε η πηγή. Το ζευγάρι θα γυρίσει οδικώς από τη Νότια Ντακότα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v