Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος της Βραζιλίας

Εκανε τεστ μετά από αδιαθεσία και πυρετό 38 βαθμών. Ο Μπολσονάρου, ο οποίος έχει επικριθεί έντονα για το ότι δεν παίρνει στα σοβαρά την πανδημία, έχει κάνει τεστ δύο φορές στο παρελθόν, αλλά τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και τις δύο φορές.

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος της Βραζιλίας

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε θετικός στη νόσο Covid-19, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικά δίκτυα.

«Η θετική διάγνωση μόλις έφθασε», δήλωσε ο Βραζιλιάνος πρόεδρος, ηλικίας 65 ετών, ο οποίος είχε παρουσιάσει πυρετό την προηγούμενη ημέρα.

Όπως διαβεβαίωσε, νιώθει καλά, αφότου ξεκίνησε θεραπεία, ενώ ακύρωσε προγραμματισμένο ταξίδι του στην πολιτεία Μπαΐα.

Ο ίδιος εξήγησε πως άρχισε να νιώθει αδιαθεσία την Κυριακή και επιβεβαίωσε πως λαμβάνει υδροξυχλωροκίνη και αζιθρομυκίνη.

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρου δεν σταμάτησε να υποτιμά την πανδημία του νέου κορωνοϊού από την έναρξή της κι ενώ η νόσος Covid-19 έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 65.000 ανθρώπους στη χώρα του.

Ο Μπολσονάρου, ο οποίος έχει επικριθεί έντονα για το ότι δεν παίρνει στα σοβαρά την πανδημία, έχει κάνει τεστ δύο φορές στο παρελθόν, αλλά τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και τις δύο φορές.

Εδώ και καιρό προσπαθούσε να προσποιηθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον κορωνοϊό στη Βραζιλία.

Τώρα δεν μπορεί να το αγνοήσει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v