Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυστρία: Προειδοποίηση για τα ταξίδια στην ηπειρωτική Ισπανία

Η ταξιδιωτική προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα και ισχύει για την ηπειρωτική Ισπανία. Εξαιρούνται δηλαδή οι Βαλεαρίδες και οι Κανάριοι Νήσοι.

Αυστρία: Προειδοποίηση για τα ταξίδια στην ηπειρωτική Ισπανία

Λόγω των "επιδημιολογικών εξελίξεων" σε σχέση με τον κορονοϊό, η αυστριακή κυβέρνηση θα εκδώσει μερική ταξιδιωτική προειδοποίηση για την Ισπανία από τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Εξωτερικών στη Βιέννη.

Η ταξιδιωτική προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα και ισχύει για την ηπειρωτική Ισπανία, ενώ εξαιρούνται οι Βαλεαρίδες και οι Κανάριοι Νήσοι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην Ιβηρική χερσόνησο πλήττονται από τον κορονοϊό όλες οι ισπανικές επαρχίες και ως εκ τούτου γίνεται ρητά προειδοποίηση για ταξίδια στην ηπειρωτική Ισπανία, ενώ αρχικά δεν εκδίδεται προειδοποίηση για τις Βαλεαρίδες Νήσους (συμπεριλαμβανομένων της Μαγιόρκας, της Μινόρκας και της Ίμπιζα) και των Καναρίων Νήσων (συμπεριλαμβανομένων των Τενερίφης, Φουερτεβεντούρα και Γκραν Κανάρια).

Επιπλέον, το υπουργείο Εξωτερικών στη Βιέννη τονίζει ότι "ταξιδιώτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην ηπειρωτική Ισπανία ή επιστρέφουν μέσω της ηπειρωτικής Ισπανίας πρέπει να γνωρίζουν ότι λόγω της επερχόμενης τροποποίησης του διατάγματος του υπουργείου Υγείας, από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, όταν επιστρέφουν στην Αυστρία θα πρέπει να καταθέτουν ένα αρνητικό τεστ για το SARS-CoV-2.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v