Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεύρυνση ζημιών το γ’ τρίμηνο για την Thyssenkrupp

Η εταιρεία εμφάνισε προσαρμοσμένες προ φόρων και τόκων ζημιές 415 εκατ. ευρώ, ενώ οι τριμηνιαίες πωλήσεις μειώθηκαν σε 7,71 δισ. ευρώ, με τις παραγγελίες να καταγράφουν πτώση 35% στα 6,69 δισ. ευρώ.

Διεύρυνση ζημιών το γ’ τρίμηνο για την Thyssenkrupp

Στα 678 εκατ. ευρώ από 94 εκατ. ευρώ διευρύνθηκαν το γ’ τρίμηνο οι ζημιές της Thyssenkrupp, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο η εταιρεία δήλωσε πως αναμένει οι δραστηριότητές της να σταθεροποιηθούν το δ’ τρίμηνο.

Η εταιρεία εμφάνισε προσαρμοσμένες προ φόρων και τόκων ζημιές 415 εκατ. ευρώ, έναντι προ φόρων και τόκων κερδών 226 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ οι τριμηνιαίες πωλήσεις μειώθηκαν σε 7,71 δισ. ευρώ από 10,78 δισ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, με τις παραγγελίες να καταγράφουν πτώση 35% στα 6,69 δισ. ευρώ.

Για το δ’ τρίμηνο του έτους, που λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, η Thyssenkrupp αναμένει σταθερή επίδοση σε τριμηνιαία βάση και προσαρμοσμένες ζημιές προ φόρων και τόκων από συνεχιζόμενες δραστηριότητες σε τριψήφια εκατομμύρια ευρώ. Για το σύνολο της χρήσης, θεωρεί πιθανό να καταγράψει προσαρμοσμένες ζημιές προ φόρων και τόκων από 1,7 δισ. έως 1,9 δισ. ευρώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v