Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσελίκ: Παράνομο «ελληνικό θέατρο» στην Αν. Μεσόγειο»

«Δεν παίζουμε πολιτικά παιχνίδια στη δική μας “Γαλάζια Πατρίδα”», έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος του AKP, κατηγορώντας την Ελλάδα για «κακομαθημένη συμπεριφορά»

Τσελίκ: Παράνομο «ελληνικό θέατρο» στην Αν. Μεσόγειο»

Μέσω twitter ήρθε η νέα πρόκληση από τους Τούρκους. Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ σε ανάρτησή του αναφέρει ότι «δεν θα εκχωρήσουμε ούτε μία σταγόνα θάλασσας από τη "Γαλάζια Πατρίδα"».

Οπως μεταδίδει η Real.gr, ο κ.. Τσελίκ προσθέτει ότι «δεν παίζουμε πολιτικά παιχνίδια στη δική μας “Γαλάζια Πατρίδα”», προειδοποιώντας, μάλιστα, ότι η Τουρκία δεν απειλείται. Ταυτόχρονα κάνει λόγο για παράνομο «ελληνικό θέατρο» στην Ανατολική Μεσόγειο, κατηγορώντας την χώρα μας για… κακομαθημένη συμπεριφορά.

«Αυτό που καταλαβαίνει η Ελλάδα ως διπλωματία, είναι να επιβάλλει την κακομαθημένη της συμπεριφορά ως πολιτική της Ευρώπης», έγραψε χαρακτηριστικά. Επίσης, «επιτέθηκε» στον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος -κατά τον Ομέρ Τσελίκ- επειδή έχει αποτύχει σε όλα τα πολιτικά ζητήματα που διαχειρίστηκε, εμπλέκεται τώρα στην Ανατολική Μεσόγειο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v