Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από 3 εκατ. τα πραγματικά κρούσματα κορωνοϊού στην Ισπανία

Πού αποδίδεται η αύξηση των περιπτώσεων. «Πρέπει με κάθε κόστος να αποφύγουμε να επιστρέψουμε στο σπίτι, όπως κάναμε την άνοιξη», τόνισε ο πρωθυπουργός της χώρας.

Πάνω από 3 εκατ. τα πραγματικά κρούσματα κορωνοϊού στην Ισπανία

Ο αριθμός των ανθρώπων στην Ισπανία που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό από την έναρξη της πανδημίας πιθανότατα υπερβαίνει τα 3 εκατομμύρια, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας. Πρόκειται για περίπου τρεις φορές μεγαλύτερο αριθμό από τα επίσημα στοιχεία.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το πολύ πιο υψηλό νούμερο βασίζεται σε ορολογικές δοκιμές, οι οποίες μετρούν την απόκριση αντισωμάτων, δήλωσε ο Σάντσεθ την Παρασκευή στη Μαδρίτη, επαναλαμβάνοντας την έκκληση για εθνική ενότητα και για αποφυγή κοινωνικών επαφών. Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι οι περιορισμοί δεν θα γίνουν πιο αυστηροί, με τρόπο που να προκαλέσουν ζημιά στην οικονομία.

«Πρέπει να εφαρμόσουμε τα μέτρα που απαιτούνται με τον λιγότερο οικονομικό αντίκτυπο», δήλωσε ο πρωθυπουργός. «Πρέπει με κάθε κόστος να αποφύγουμε να επιστρέψουμε στο σπίτι, όπως κάναμε την άνοιξη», πρόσθεσε. «Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, τώρα που μπαίνουμε στον χειμώνα, θα είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v