Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός ΥΠΕΞ: «Νέο χαμηλό» οι δηλώσεις Ερντογάν για τον Μακρόν

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε το Σαββατοκύριακο ότι ο Εμανουέλ Μακρόν χρειάζεται ψυχοθεραπεία όσον αφορά τη στάση του απέναντι στους μουσουλμάνους και στο Ισλάμ.

Γερμανός ΥΠΕΞ: «Νέο χαμηλό» οι δηλώσεις Ερντογάν για τον Μακρόν

Επίθεση κατά του Τούρκου προέδρου εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, σχολιάζοντας τα σχόλια του Ερντογάν για τον Εμανουέλ Μακρόν. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik, ο Χάικο Μάας καταδίκασε απερίφραστα τα νέα σχόλια του Τούρκου προέδρου κατά του Εμανουέλ Μακρόν, χαρακτηρίζοντάς τα ως «νέο χαμηλό». 

Ο Ερντογάν δήλωσε το Σαββατοκύριακο ότι ο Εμανουέλ Μακρόν χρειάζεται ψυχοθεραπεία όσον αφορά τη στάση του απέναντι στους μουσουλμάνους και στο Ισλάμ. Οπως θυμίζει το Reuters, νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο Μακρόν δεσμεύθηκε να πολεμήσει τον «ισλαμιστικό αυτονομισμό», ο οποίος είπε ότι απειλεί να αποκτήσει τον έλεγχο σε ορισμένες μουσουλμανικές κοινότητες στη Γαλλία.

Yπενθυμίζεται ότι η Γαλλία έχει συγκλονιστεί από τον αποκεφαλισμό ενός καθηγητή Ιστορίας από ακραίο Ισλαμιστή, που ήθελε να εκδικηθεί τη χρήση από τον καθηγητή των σκίτσων του προφήτη Μωάμεθ στη διάρκεια ενός μαθήματος για την ελευθερία της έκφρασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v