Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γαλλία: Στα 854 εκτινάχτηκαν τα θύματα το τελευταίο 24ωρο

Υπερδιπλάσιο αριθμό νεκρών σε σχέση με χθες κατέγραψε η Γαλλία με τον συνολικό απολογισμό να ανεβαίνει στους 38.289 θανάτους. Στα 36.330 υποχώρησαν τα ημερήσια κρούσματα.

Γαλλία: Στα 854 εκτινάχτηκαν τα θύματα το τελευταίο 24ωρο

Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα 36.330 νέα κρούσματα της COVID-19 τις τελευταίες 24 ώρες, πολύ λιγότερα από το ρεκόρ των 52.518 κρουσμάτων που καταγράφηκε χθες, Δευτέρα, αλλά οι 854 ημερήσιοι θάνατοι που είχαν σχέση με την ασθένεια είναι ο βαρύτερος απολογισμός μετά την 15η Απριλίου.

Ο αριθμός αυτός είναι διπλάσιος από τους 416 θανάτους που αναφέρθηκαν χθες, Δευτέρα και ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανέρχεται τώρα σε 38.289.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στο εξής σε 1.502,763, ο πέμπτος υψηλότερος παγκοσμίως.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο