Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sturgeon: Το Brexit επιβλήθηκε στη Σκωτία παρά τη θέλησή της

Σχολιάζοντας τις ειδήσεις που θέλουν την εμπορική συμφωνία με τις Βρυξέλλες να μην περιλαμβάνει τους σπόρους πατάτας, μιας από τις μεγαλύτερες εξαγωγές της Σκωτίας, η πρωθυπουργός δήλωσε ότι αυτό αποτελεί «καταστροφικό» αποτέλεσμα για τους αγρότες.

Sturgeon: Το Brexit επιβλήθηκε στη Σκωτία παρά τη θέλησή της

Την κριτική της για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση επανέλαβε την Πέμπτη για ακόμη μία φορά η πρωθυπουργός της Σκωτίας Nicola Sturgeon.

Σχολιάζοντας τις ειδήσεις που θέλουν την εμπορική συμφωνία με τις Βρυξέλλες να μην περιλαμβάνει σπόρους πατάτας, μιας από τις μεγαλύτερες εξαγωγές της Σκωτίας, η Sturgeon δήλωσε ότι αυτό αποτελεί «καταστροφικό» αποτέλεσμα για τους αγρότες.

«Οπως όλες οι άλλες πτυχές του Brexit, επιβλήθηκε στη Σκωτία ενάντια στη θέλησή μας», ανέφερε στο Twitter.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο