Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρετανία: «Κυνήγι» για να εντοπιστεί άτομο που μολύνθηκε με τη βραζιλιάνικη μετάλλαξη

Εως και 6 κρούσματα του νέου στελέχους που ονομάστηκε Ρ.1 και θεωρείται «ανησυχητική μετάλαξη» από ειδικούς παγκοσμίως έχουν εντοπιστεί στη Βρετανία -τρεις περιπτώσεις στη Σκωτία και τρεις στην Αγγλία.

Βρετανία: «Κυνήγι» για να εντοπιστεί άτομο που μολύνθηκε με τη βραζιλιάνικη μετάλλαξη

Να εντοπίσουν ένα από τα έξι άτομα που έχει μολυνθεί με την πιο μεταδοτική μετάλλαξη του κορωνοϊού που αρχικά εντοπίστηκε στη Βραζιλία προσπαθούν οι αξιωματούχοι Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οπως μεταδίδει το CNBC, έως και 6 κρούσματα του νέου στελέχους που ονομάστηκε Ρ.1 και θεωρείται ως «ανησυχητική μετάλαξη» από ειδικούς παγκοσμίως έχουν εντοπιστεί στη Βρετανία -τρεις περιπτώσεις στη Σκωτία και τρεις στην Αγγλία.

Ωστόσο, αυτό που ανησυχεί τους αξιωματούχους είναι ότι μία από τις τρεις περιπτώσεις που βρέθηκαν στην Αγγλία δεν έχει εντοπιστεί. Η κυβέρνηση προχώρησε σε δήλωση την Κυριακή σημειώνοντας ότι δύο από τα κρούσματα στην Αγγλία προέρχονται από ένα νοικοκυριό στο South Gloucestershire, με ιστορικό ταξιδιού στη Βραζιλία, και «υπάρχει μια τρίτη, αυτή τη στιγμή μη συνδεδεμένη υπόθεση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v