Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υφυπουργός Γερμανίας: Απίθανη μια γενική απαγόρευση ταξιδιών στο εξωτερικό

Τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησε η συζήτηση για ενδεχόμενη απαγόρευση των ταξιδιών στο εξωτερικό κατά την περίοδο του Πάσχα, καθώς διαπιστώνεται μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις για διακοπές στην Μαγιόρκα.

Υφυπουργός Γερμανίας: Απίθανη μια γενική απαγόρευση ταξιδιών στο εξωτερικό

Απίθανη θεωρεί την επιβολή γενικής απαγόρευσης ταξιδιών στο εξωτερικό ο υφυπουργός Οικονομίας και εντεταλμένος της κυβέρνησης για τον Τουρισμό Τόμας Μπαράις, διότι, όπως είπε, «στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουμε ελευθερία κίνησης».

«Τα ανοιχτά σύνορα είναι κάτι πολύ σημαντικό», δήλωσε ο κ. Μπαράις μιλώντας νωρίτερα σήμερα στα ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα n-tv και RTL ενόψει της απόφασης που αναμένεται να λάβει εντός της εβδομάδας η κυβέρνηση. «Πιστεύω ότι δεν πρέπει να μιλήσουμε πολύ για απαγορεύσεις. Θα πρέπει να μιλήσουμε κυρίως για το πώς θα διευκολύνουμε τα ταξίδια», τόνισε.

Τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησε η συζήτηση για ενδεχόμενη απαγόρευση των ταξιδιών στο εξωτερικό κατά την περίοδο του Πάσχα, καθώς διαπιστώνεται μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις για διακοπές στην Μαγιόρκα, η οποία πρόσφατα βγήκε αυτομάτως από τον κατάλογο με τις «περιοχές κινδύνου», διότι τα κρούσματα κορονοϊού περιορίστηκαν κάτω από το όριο των 50 ανά 100.000 κατοίκους σε διάστημα επτά ημερών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v