Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανία: Από το Αννόβερο ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας

Εξαιρέσεις επιτρέπονται μόνο για μετακινήσεις που σχετίζονται με επισκέψεις σε γιατρό, κτηνίατρο ή ψυχολόγο ή για παροχή βοήθειας σε συγγενή ο οποίος δεν μπορεί να φροντίσει ο ίδιος τον εαυτό του.

Γερμανία: Από το Αννόβερο ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 έως τος 05:00 επιβάλλουν από την 1η Απριλίου (Μ. Πέμπτη) και ως τις 12 του μήνα οι αρχές του Αννόβερου, στο πλαίσιο των μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Όπως μεταδίδει η Hannoversche Allgemeine Zeitung, εξαιρέσεις επιτρέπονται μόνο για μετακινήσεις που σχετίζονται με επισκέψεις σε γιατρό, κτηνίατρο ή ψυχολόγο ή για παροχή βοήθειας σε συγγενή ο οποίος δεν μπορεί να φροντίσει ο ίδιος τον εαυτό του. Επιπλέον, οι κάτοικοι της πόλης θα μπορούν να μετακινηθούν από και προς την εργασία τους, αλλά και προς την εκκλησία προκειμένου να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία.

Στη συνέντευξή της, χθες, στο ARD η καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, αναφερόμενη στις ενέργειες που περιμένει από τις κρατιδιακές κυβερνήσεις, είχε σημειώσει ότι «η απαγόρευση κυκλοφορίας θα μπορούσε να είναι ένα μέτρο με πραγματικά αποτελέσματα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v