Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Μπάιντεν προανήγγειλε ότι οι ΗΠΑ θα δέχονται περισσότερους πρόσφυγες

Ο Αμερικανός πρόεδρος υπέγραψε χθες διάταγμα για την αύξηση του αριθμού των προσφύγων που θα γίνονται δεκτοί μέχρι την λήξη του οικονομικού έτους στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Μπάιντεν προανήγγειλε ότι οι ΗΠΑ θα δέχονται περισσότερους πρόσφυγες

Ο Τζο Μπάιντεν προανήγγειλε ότι θα ανεβάσει το ανώτατο όριο του αριθμού των προσφύγων που γίνονται δεκτοί κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι 15.000.

Το ανώτατο όριο των 15.000 είχε τεθεί από τον προκάτοχό του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τζο Μπάιντεν υπέγραψε χθες διάταγμα για την αύξηση του ανωτάτου ορίου μέχρι την λήξη του οικονομικού έτους στις 30 Σεπτεμβρίου. Ο αμερικανός πρόεδρος έβαλε στο ράφι το σχέδιο που ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο για την αύξηση του ανώτατου ορίου στους 62.500.

Ο Τζο Μπάιντεν θεωρεί «τελείως άδικη» την τύχη που έχει επιφυλαχθεί στον φυλακισμένο ρώσο αντικαθεστωτικό Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος χρήζει επείγουσας ιατρικής φροντίδας και κάνει απεργία πείνας.

«Είναι τελείως άδικο, τελείως άδικο», απάντησε ο Τζο Μπάιντεν στους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν για την κατάσταση του Αλεξέι Ναβάλνι, που ξεκίνησε απεργία πείνας στις 31 Μαρτίου για να διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες κράτησής του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v