Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοίγει και πάλι στις 17 Ιουνίου η Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι

Το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο στην Ευρώπη, που απασχολεί 17.000 υπαλλήλους, είχε παραμείνει κλειστό από τις 13 Μαρτίου έως τις 15 Ιουλίου τον περασμένο χρόνο και ξανάκλεισε στις 30 Οκτωβρίου.

Ανοίγει και πάλι στις 17 Ιουνίου η Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι

Η Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες της στις 17 Ιουνίου καθώς τα γαλλικά μπαρ, εστιατόρια και τουριστικοί χώροι ξεκινούν και πάλι σταδιακά τη λειτουργία τους, έχοντας παραμείνει κλειστά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο στην Ευρώπη, η Disneyland Paris, που απασχολεί 17.000 υπαλλήλους, είχε παραμείνει κλειστό από τις 13 Μαρτίου έως τις 15 Ιουλίου τον περασμένο χρόνο και ξανάκλεισε στις 30 Οκτωβρίου.

Το θεματικό πάρκο χρειάστηκε να ματαιώσει δύο φορές τα σχέδια ανοίγματός του -την πρώτη τον Φεβρουάριο και ξανά τον Απρίλιο-, λόγω της υγειονομικής κατάστασης στη Γαλλία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Disneyland Paris θα ανοίξει και πάλι στις 17 Ιουνίου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το θεματικό πάρκο, προσθέτοντας ότι θα λάβει «ενισχυμένα υγειονομικά μέτρα και μέτρα ασφαλείας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v