Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκατομμυριούχοι διαδηλώνουν έξω από το σπίτι του Μπέζος

Η οργάνωση των Πατριωτών Εκατομμυριούχων θα διαδηλώσει έξω από την οικία του CEO της Amazon, Τζεφ Μπέζος, ανήμερα της Ημέρας του Φόρου.

Εκατομμυριούχοι διαδηλώνουν έξω από το σπίτι του Μπέζος

Εκατομμυριούχοι οι οποίοι έχουν ταχθεί υπέρ της αύξησης των φόρων για τους πλουσίους θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα διαδηλώσεις στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.

Όπως μεταδίδει το CNBC, η οργάνωση των Πατριωτών Εκατομμυριούχων θα διαδηλώσει και έξω από την οικία του ιδρυτή και CEO της Amazon, Τζεφ Μπέζος, ανήμερα της Ημέρας του Φόρου.

Τα μέλη της οργάνωσης έχουν ετήσιο εισόδημα άνω του $1 εκατ. και περιουσία πάνω από $5 εκατ.
Ηγετικά στελέχη των Πατριωτών Εκατομμυριούχων δήλωσαν στο CNBC ότι μια ομάδα περίπου 30 διαδηλωτών θα συγκεντρωθούν έξω από την οικία του Μπέζος στη Νέα Υόρκη κρατώντας πλακάτ που θα γράφει «Κόψτε τις μαλακ… Φορολογήστε τους πλουσίους».

«Ο Τζεφ Μπέζος είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα της απόλυτης ηλιθιότητας του φορολογικού κώδικα της χώρας» δήλωσε η Ερίκα Πέιν, πρόεδρος της οργάνωσης στο CNBC. Η ίδια ανέφερε ότι η τεράστια περιουσία του Μπέζος σημαίνει πως πρέπει να πληρώνει περισσότερους φόρους. Επισήμανε πως ο κροίσος θα κατασκευάσει γιοτ που αναμένεται να κοστίσει περισσότερα από $500 εκατ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v