Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεωργία: Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν 10-15 παγιδευμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας

Εκατοντάδες διασώστες έχουν σπεύσει στο σημείο, το οποίο επισκέφθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών Βάχτανγκ Γκομελαούρι. «Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν» για να εντοπιστούν οι επιζώντες, διαβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Γεωργία: Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν 10-15 παγιδευμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας

Ένα πολυώροφο κτίριο κατέρρευσε εν μέρει σήμερα το πρωί στο θέρετρο Μπατούμι, στη Γεωργία και στα συντρίμμια ενδέχεται να έχουν παγιδευτεί έως 15 άνθρωποι, ανακοίνωσε απόψε η τοπική αστυνομία.

Πέντε όροφοι του κτιρίου αυτού κατέρρευσαν, καταπλακώνοντας πολλά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στον δρόμο μπροστά του.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, 10-15 άνθρωποι ενδέχεται να έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια» ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας. Τουλάχιστον οι δύο από αυτούς είναι ζωντανοί και επικοινωνούν τηλεφωνικά με τα σωστικά συνεργεία.

Εκατοντάδες διασώστες έχουν σπεύσει στο σημείο, το οποίο επισκέφθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών Βάχτανγκ Γκομελαούρι. «Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν» για να εντοπιστούν οι επιζώντες, διαβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μπροστά στα χαλάσματα.

Η κυβέρνηση της Γεωργίας ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Ιρακλί Γκαριμπασβίλι πήγε επίσης στο Μπατούμι και ζήτησε από τους συμπατριώτες του «να προσευχηθούν για τη ζωή εκείνων που παγιδεύτηκαν» στα συντρίμμια.

Τα αίτια της κατάρρευσης ερευνώνται από την αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v