Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα $5,05 δισ. αυξήθηκαν τα έσοδα της BlackRock το Q3

Τα καθαρά κέρδη ήταν 1,68 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 23% σε ετήσια βάση. Ολοκλήρωσε το τελευταίο τρίμηνο με $9,46 τρισ. υπό διαχείριση assets, σημειώνοντας άνοδο από τα $7,87 τρισ. το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Στα $5,05 δισ. αυξήθηκαν τα έσοδα της BlackRock το Q3

Ξεπέρασε τις προβλέψεις όσον αφορά τα κέρδη η BlackRock, η μεγαλύτερη διαχειρίστρια χρημάτων στον κόσμο, καθώς η βελτίωση της οικονομίας συνέβαλε στην ενίσχυση των υπό διαχείριση περιουσιακών στοιχείων της, αυξάνοντας τα έσοδα από τα τέλη.

Στα $5,05 δισ. έφτασαν τα έσοδα το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2021, καταγράφοντας άνοδο 16% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα. 

Τα καθαρά κέρδη ήταν 1,68 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 23% σε ετήσια βάση, από $1,42 δισ. έναν χρόνο πριν ή $10,95 ανά μετοχή -οι αναλυτές προέβλεπαν $9,35 ανά μετοχή. H BlackRock ολοκλήρωσε το τελευταίο τρίμηνο με $9,46 τρισ. υπό διαχείριση assets, σημειώνοντας άνοδο από τα $7,87 τρισ. το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

«Η BlackRock είχε 98 δισ. δολάρια μακροπρόθεσμες καθαρές ροές το τρίτο τρίμηνο, αντιπροσωπεύοντας 9% ετήσια αύξηση στα τέλη και το έκτο διαδοχικό τρίμηνο πέραν του στόχου για 5%, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τη δύναμη της επενδυτικής και τεχνολογικής πλατφόρμας μας», δήλωσε ο CEO, Laurence Fink.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v