Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυρίαρχες στην αγορά εμβολίων Covid οι Pfizer και Moderna το 2022

Η Pfizer αναμένεται να πουλήσει εμβόλια κορωνοϊού αξίας 54,5 δισ. δολαρίων, ενώ η Moderna προβλέπεται ότι θα κάνει πωλήσεις $38,7 δισ. Τα στοιχεία είναι πολύ υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για $23,6 δισ. και $20 δισ. αντίστοιχα.

Κυρίαρχες στην αγορά εμβολίων Covid οι Pfizer και Moderna το 2022

Κυρίαρχες στην αγορά εμβολίων Covid-19 την επόμενη χρονιά αναμένεται να είναι οι φαρμακευτικές εταιρείες BioNTech/Pfizer και Moderna, δημιουργώντας 93,2 δισ. δολάρια από συνδυασμένες πωλήσεις, σύμφωνα με νέες προβλέψεις.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, οι αισιόδοξες προβλέψεις της Airfinity, ομάδας ανάλυσης δεδομένων υγείας, υποδηλώνουν ότι οι παραπάνω εταιρείες που παράγουν mRNA εμβόλια θα ελέγχουν τα τρία τέταρτα της αγοράς εξαιρουμένης της Κίνας το 2022.

Οι αντίπαλες AstraZeneca, Johnson & Johnson, Sputnik V και οι νεοεισερχόμενες όπως η Novavax αποτελούν το υπόλοιπο της αγοράς, η οποια προβλέπεται να διπλασιαστεί σε αξία, στα 124 δισ. την επόμενη χρονιά.

Η Pfizer αναμένεται να πουλήσει εμβόλια Covid αξίας 54,5 δισ. δολαρίων, ενώ η Moderna προβλέπεται ότι θα κάνει πωλήσεις $38,7 δισ. Τα στοιχεία είναι πολύ υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για $23,6 δισ. και $20 δισ. αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v