Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρεμλίνο: Η Μόσχα έχει βαρεθεί τις απειλές της Δύσης

Οι απειλές εναντίον της Ρωσίας επαναλαμβάνονται «σαν μάντρα», τόνισε ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ. Προειδοποίησε ότι είναι «πολύ πιθανό» η Ουκρανία να ξεκινήσει στρατιωτική επιχείρηση στο Ντονμπάς.

Κρεμλίνο: Η Μόσχα έχει βαρεθεί τις απειλές της Δύσης

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επέμεινε την Τετάρτη ότι το ΝΑΤΟ κάνει «λάθος» να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ρωσία μειώνει τον αριθμό των στρατευμάτων της γύρω από τα ουκρανικά σύνορα και πρόσθεσε ότι η συμμαχία έχει «πρόβλημα» στο σύστημα αξιολόγησης της κατάστασής της.

Ο Πεσκόφ τόνισε επίσης ότι η Μόσχα έχει «βαρεθεί τις απειλές» που η Δύση επαναλαμβάνει εναντίον της «σαν μάντρα» και προειδοποίησε ότι είναι «πολύ πιθανό» η Ουκρανία να ξεκινήσει στρατιωτική επιχείρηση στο Ντονμπάς.

Τα σχόλια έρχονται αφότου η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η Μόσχα αποσύρει ορισμένα από τα στρατεύματά της από τα ουκρανικά σύνορα, παρά το γεγονός ότι η Μόσχα ανακοίνωσε μια τέτοια κίνηση, σημειώνοντας ότι τα στρατεύματα ολοκλήρωσαν τις στρατιωτικές τους ασκήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v