Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν τις περισσότερες πτήσεις

Η top πεντάδα στις ακυρώσεις πτήσεων. Ποιες τα πηγαίνουν καλύτερα. Τι δείχνουν τα στοιχεία, εν μέσω ταξιδιωτικού χάους λόγω έλλειψης προσωπικού.

Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν τις περισσότερες πτήσεις

Οι επιβάτες που πετούν με την Virgin Australia και την ολλανδική αεροπορική εταιρεία KLM υφίστανται μερικές από τις μεγαλύτερες διαταραχές στα ταξίδια τους, καθώς ο αεροπορικός τομέας είναι αντιμέτωπος με έλλειψη προσωπικού και αγωνίζεται να αντιμετωπίσει την ανάκαμψη της ζήτησης, όπως δείχνουν τα δρομολόγια.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η Virgin Australia ακύρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό πτήσεων τους τρεις μήνες έως τις 26 Ιουλίου, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας Cirium. Εκοψε σχεδόν 2.200 πτήσεις ή το 5,9% του προγράμματός της, έναντι 1,4% την ίδια περίοδο το 2019.

Η Air New Zealand, η Qantas με έδρα το Σίδνεϊ και η Lufthansa, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, βρίσκονται στις υπόλοιπες θέσεις της πεντάδας που ακύρωσαν συχνότερα πτήσεις κατά την περίοδο αυτή. Στην έκτη θέση η British Airways. Η Singapore Airlines είχε το καλύτερο ρεκόρ, ακυρώνοντας μόλις το 0,1% των προγραμματισμένων πτήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v