Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσελίκ: Κακομαθημένο παιδί της Δύσης η Ελλάδα

Σε προκλητικές δηλώσεις προέβη ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ σχολιάζοντας την αποστολή του γεωτρύπανου «Αμπντούλ Χαμίντ Χαν» στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τσελίκ: Κακομαθημένο παιδί της Δύσης η Ελλάδα

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ δήλωσε ότι «κανείς δεν πρέπει να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα της Τουρκίας. Το τέλος θα είναι μόνο απογοήτευση». 

«Δεν δίνουμε σε κανέναν ούτε ένα πετραδάκι, ούτε σταγόνα νερό, ούτε ένα εκατοστό αέρα της πατρίδας μας»
Όπως μεταδίδει το ertnews.gr, ο ο Ομέρ Τσελίκ ανέφερε ότι «κανείς να μη δοκιμάσει την αποφασιστικότητά της Τουρκιας στο έδαφος, στη γαλάζια πατρίδα ή στην εναέρια πατρίδα της. Δεν δίνουμε σε κανέναν ούτε ένα πετραδάκι, ούτε σταγόνα νερό, ούτε ένα εκατοστό αέρα της πατρίδας μας»

Συνέχισε λέγοντας ότι «σύντομα, ο πρόεδρος μας θα αποχαιρετήσει το πλοίο «ΑμπντούλΧαμίντ Χαν» από τη Μερσίνα. Πρόκειται για βήματα που γίνονται με αποφασιστικότητα και δύναμη για την προστασία των συμφερόντων τόσο της Τουρκίας όσο και της “ΤΔΒΚ”. Γιατί υπάρχουν πόροι πετρελαίου και φυσικού αερίου, που είναι ο πλούτος του έθνους μας, στα μέρη που βρίσκουν αυτά τα πλοία κάτω από τη θάλασσα και το έδαφος. Αυτές οι τεχνολογίες θα χρησιμοποιηθούν για να τις εξαγάγουμε και να τις φέρουμε στη χώρα μας και να τις θέσουμε στην υπηρεσία των πολιτών μας».

«Όταν αρχίζουμε να χρησιμοποιούμε αυτές τις τεχνολογίες, η Ελλάδα ξεκινά αμέσως τις προκλήσεις. Ορισμένες χώρες αρχίζουν να υποστηρίζουν αυτές τις προκλήσεις (της Ελλάδας). Ό,τι και να κάνει το κακομαθημένο παιδί της Δύσης, η Ελλάδα, ό,τι και να πει κανείς, οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, το Τουρκικό Ναυτικό θα δείξει πόσο δίκιο έχουμε στην προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας προστατεύοντας τα γεωτρύπανά μας» υποστήριξε.

«Γι’ αυτό κανείς δεν πρέπει να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα της Τουρκίας για την πατρίδα μας και στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Το τέλος θα είναι μόνο απογοήτευση. Η Τουρκία δεν θα εγκαταλείψει ποτέ την ενότητα και την αδιαίρετη ακεραιότητά της. Η Τουρκία δεν γυρνά πίσω, η Τουρκία δεν μπορεί να ηττηθεί, η Τουρκία δεν μπορεί να αποτραπεί, η Τουρκία δεν μπορεί να σταματήσει, η Τουρκία δεν θα νικηθεί ποτέ» κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v