Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο εργαλείο για εντοπισμό crypto-απάτης λανσάρει η Mastercard

Το Crypto Secure αναπτύχθηκε από τη CipherTrace, μια startup ασφάλειας blockchain που εξαγοράστηκε από τη Mastercard το 2021 και θα χρησιμοποιήσει «προηγμένους» αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης.

Νέο εργαλείο για εντοπισμό crypto-απάτης λανσάρει η Mastercard

Ενα νέο εργαλείο λανσάρει η Mastercard σήμερα Τρίτη, με το όνομα Crypto Secure, που θα βοηθήσει τις τράπεζες να εντοπίzουν το έγκλημα που σχετίζεται με ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στο δίκτυο πληρωμών της, ανέφερε το CNBC επικαλούμενο την εταιρεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Crypto Secure αναπτύχθηκε από τη CipherTrace, μια startup ασφάλειας blockchain που εξαγοράστηκε από τη Mastercard το 2021, και θα χρησιμοποιήσει «προηγμένους» αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για την αξιολόγηση του κινδύνου κρυπτοαπάτης.

«Η ιδέα είναι ότι το είδος εμπιστοσύνης που παρέχουμε για τις συναλλαγές ψηφιακού εμπορίου θέλουμε να είμαστε σε θέση να το παρέχουμε και στις συναλλαγές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων για καταναλωτές, τράπεζες και εμπόρους», δήλωσε ο Ajay Bhalla, Πρόεδρος του τομέα κυβερνοχώρου και υπηρεσιών πληροφορικών της Mastercard.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v