Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FTX: Αινιγματικά tweets από τον Sam Bankman-Fried

Μια σειρά από περίεργα posts δημιούργησαν τις λέξεις «What HAPPENED» τις τελευταίες 24 ώρες στον λογαριασμό του πρώην διευθύνοντος συμβούλου του FTX.com. Πώς ολοκληρώθηκε το μήνυμά του.

FTX: Αινιγματικά tweets από τον Sam Bankman-Fried

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Μπορεί να έχασε την εταιρεία του, τον πλούτο του και την αξιοπιστία του, αλλά ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του FTX.com, Sam Bankman-Fried, δεν λέει να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε συνέντευξη στους New York Times λίγο μετά τις πρώτες δύο αναρτήσεις του, ο Bankman-Fried είπε: «Θα είναι περισσότερες από μία λέξεις. Το φτιάχνω, καθώς προχωρώ». Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε αν «σχεδίαζε μια σειρά από αινιγματικά tweets», απάντησε: «Κάτι τέτοιο».

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, μια σειρά από αινιγματικά tweets δημιούργησαν τις λέξεις «What HAPPENED» τις τελευταίες 24 ώρες στον λογαριασμό του Bankman-Fried. Το πρώτο tweet, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, έγραφε απλώς «Τι». Ακολούθησε η λέξη «συνέβη» με κεφαλαία γράμματα, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Twitter με έναν χαρακτήρα τη φορά σε λίγο περισσότερες από 24 ώρες.

Και το μήνυμα ολοκληρώθηκε ως εξής: «ΟΧΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝ ΜΕΡΕΙ».

 

Το μυστηριώδες thread έρχεται λίγες μέρες αφότου η περιουσία του Bankman-Fried, ύψους 16 δισ. δολαρίων, εξαϋλώθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές πλούτου που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Στο απόγειό του, ο 30χρονος είχε περιουσία 26 δισ. δολάρια. Η κατάρρευση του FTX προκαλεί ήδη συγκρίσεις με τη Lehman Brothers, την Enron και το σχήμα Ponzi του Bernie Madoff.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v