Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απολύει το 20% του προσωπικού παγκοσμίως το crypto.com

Οι επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων συλλογικά έχουν μειώσει κατά 1.600 τις θέσεις εργασίας τις δύο πρώτες εβδομάδες του 2023. Χτύπημα από την κατάρρευση τιμών των crypto.

Απολύει το 20% του προσωπικού παγκοσμίως το crypto.com

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Κατά περίπου 20% μειώνει το εργατικό δυναμικό του παγκοσμίως η πλατφόρμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων crypto.com. Είναι η πιο πρόσφατη περικοπή στον κλάδο, μετά την κατάρρευση των τιμών των κρυπτονομισμάτων. Τα ψηφιακά νομίσματα έχουν χάσει αξία 2 τρισ. δολαρίων από το peak του 2021.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο Kris Marszalek, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε ότι η «δύσκολη» απόφαση ελήφθη εν μέσω εστίασης στη «συνετή οικονομική διαχείριση» και «στη θέση της εταιρείας για μακροπρόθεσμη επιτυχία».

Οι επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων συλλογικά έχουν μειώσει 1.600 θέσεις εργασίας τις δύο πρώτες εβδομάδες του 2023, κλονιζόμενες από την καταστροφή των τιμών των crypto. Η κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX χτύπησε επίσης τον κλάδο και υποβάθμισε τις προοπτικές του.

Το crypto.com έκανε προηγουμένως απολύσεις στα μέσα του περασμένου έτους.

Χθες έγινε γνωστό ότι η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων blockchain.com απολύει έως και 110 υπαλλήλους, ως απάντηση στην ευρεία πτώση του κλάδου που οδήγησε τα μεγάλα κρυπτονομίσματα σε νέα χαμηλά από το φθινόπωρο του 2021.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v