Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσεκούρι σε 3.000 θέσεις εργασίας από τη SAP

Πρόκειται για τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις για απολύσεις και ακολουθούν μια σειρά από εταιρείες τεχνολογίας από την Amazon.com έως τη Meta Platforms, το Twitter και την Google.

Τσεκούρι σε 3.000 θέσεις εργασίας από τη SAP

Η γερμανική εταιρεία λογισμικού επιχειρήσεων SAP δήλωσε ότι θα περικόψει έως και 3.000 θέσεις εργασίας ή περίπου το 2,5% του εργατικού της δυναμικού. 

Πρόκειται για τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις για απολύσεις και ακολουθούν μια σειρά από εταιρείες τεχνολογίας από την Amazon.com έως τη Meta Platforms, το Twitter και την Google

«Εστιάζουμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό μας σε τομείς όπου είμαστε πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε την επιταχυνόμενη ανάπτυξή μας», δήλωσε ο Christian Klein, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης κερδών για το τέταρτο τρίμηνο 2022.

«Αυτό μας οδήγησε να ανακοινώσουμε σήμερα ότι σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε μια πολύ στοχευμένη αναδιάρθρωση σε επιλεγμένους τομείς της εταιρείας που θα επηρεάσει έως και 3.000 θέσεις και θα περιλαμβάνει μείωση του προσωπικού κατά περίπου 2,5%.

Οι μετοχές της SAP υποχωρούν πάνω από 2% μετά την ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v