Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Twitter: «Συγγνώμη λάθος» για τις απολύσεις!

Να επιστρέψουν στη δουλειά τους ζητάει από κάποιους που απέλυσε μέσω email την περασμένη εβδομάδα το κοινωνικό δίκτυο. «Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή, όταν η εταιρεία χάνει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια/ημέρα», έγραψε την Παρασκευή ο Μασκ.

Twitter: «Συγγνώμη λάθος» για τις απολύσεις!

Το Twitter, αφού απέλυσε περίπου τη μισή εταιρεία την Παρασκευή, μετά την εξαγορά των 44 δισ. δολαρίων από τον Έλον Μασκ, τώρα απευθύνεται σε δεκάδες υπαλλήλους που έχασαν τη δουλειά τους και τους ζητά να επιστρέψουν.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, μερικοί από αυτούς που καλούνται να επιστρέψουν απολύθηκαν κατά λάθος, σύμφωνα με δύο άτομα που γνωρίζουν τις κινήσεις. Άλλοι αφέθηκαν να φύγουν προτού η διοίκηση συνειδητοποιήσει ότι η δουλειά και η εμπειρία τους μπορεί να είναι απαραίτητη για τη δημιουργία των νέων χαρακτηριστικών που οραματίζεται ο Μασκ, είπαν οι πηγές, ζητώντας να μην κατονομαστούν, συζητώντας προσωπικές πληροφορίες.

Το Twitter απέλυσε σχεδόν 3.700 άτομα αυτή την εβδομάδα μέσω email, για να μειώσει τα κόστη μετά την εξαγορά του Μασκ, η οποία έκλεισε στα τέλη Οκτωβρίου.

«Όσον αφορά τη μείωση της (εργατικής) δύναμης του Twitter, δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή όταν η εταιρεία χάνει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια/ημέρα», έγραψε ο Μασκ στο Twitter την Παρασκευή.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v