Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Visa και Mastercard φρενάρουν την επέκταση στα κρυπτονομίσματα

Οι δύο κολοσσοί αναβάλλουν την κυκλοφορία προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα, ωσότου βελτιωθούν οι συνθήκες στην αγορά και το ρυθμιστικό περιβάλλον, ανέφεραν πηγές στο Reuters.

Visa και Mastercard φρενάρουν την επέκταση στα κρυπτονομίσματα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Οι αμερικανικοί κολοσσοί Visa  και Mastercard «παγώνουν» τα σχέδια για νέες συνεργασίες με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των κρυπτονομισμάτων, ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές στο Reuters.

Οι χρεοκοπίες του μεγάλου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων FTX και της πλατφόρμας δανεισμού BlockFi τρόμαξαν τους επενδυτές και αύξησαν τον ρυθμιστικό έλεγχο.

Τόσο η Visa όσο και η Mastercard αποφάσισαν να αναβάλουν την κυκλοφορία προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα, έως ότου βελτιωθούν οι συνθήκες στην αγορά και το ρυθμιστικό περιβάλλον, ανέφεραν πηγές στο Reuters.

«Πρόσφατες αποτυχίες υψηλού προφίλ στον τομέα των κρυπτονομισμάτων αποτελούν σημαντική υπενθύμιση ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να γίνουν τα κρυπτονομίσματα μέρος της καθιερωμένης αγοράς πληρωμών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών», δήλωσε εκπρόσωπος της Visa, της μεγαλύτερης εταιρείας επεξεργασίας πληρωμών στον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v