Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αίτηση για χρεοκοπία υποβάλλει το ειδησεογραφικό Vice

Η πτώχευση της εταιρείας βάζει τέλος σε ταραχώδεις μήνες. Το Vice με έδρα το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης σταμάτησε την κορυφαία τηλεοπτική του εκπομπή ειδήσεων, Vice News Tonight, ενώ απέλυσε πάνω από 100 υπαλλήλους στα τέλη Απριλίου.

Αίτηση για χρεοκοπία υποβάλλει το ειδησεογραφικό Vice

Η Vice Media, η κάποτε hot εταιρεία μέσων ενημέρωσης γνωστή για το διερευνητικό στυλ της, ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 11 λόγω πτώχευσης.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το αίτημα της εταιρείας θα μπορούσε να γίνει ακόμη και σήμερα τη Δευτέρα, σύμφωνα με δύο άτομα με άμεση γνώση του θέματος.

Η Fortress Investment Group, ένας κρίσιμος κάτοχος χρέους της Vice, είναι πιθανό να αναλάβει τον έλεγχο μέσω της χρεοκοπίας, είπαν οι πηγές, αν και άλλοι αγοραστές θα μπορούσαν να εμφανιστούν κατά τη διαδικασία πτώχευσης. Η Vice είχε αναζητήσει αλλά δεν κατάφερε να βρει αγοραστή.

Η πτώχευση της εταιρείας βάζει τέλος σε ταραχώδεις μήνες. Το Vice με έδρα το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης σταμάτησε την κορυφαία τηλεοπτική του εκπομπή ειδήσεων, Vice News Tonight, ενώ απέλυσε πάνω από 100 υπαλλήλους στα τέλη Απριλίου. Τον Φεβρουάριο, η διευθύνουσα σύμβουλος Nancy Dubuc έφυγε μετά από πέντε χρόνια στην εταιρεία.

Εκπρόσωπος του Vice αρνήθηκε να σχολιάσει την αίτηση πτώχευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v