Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: Η αστυνομία αναζητά οδηγό που χτύπησε με το όχημά του έξι μετανάστες

Έξω από το τοπικό κατάστημα της Walmart, ένας οδηγός ενός παλαιότερου μοντέλου μεσαίου μεγέθους μαύρου SUV χτύπησε έξι μετανάστες εργάτες.

ΗΠΑ: Η αστυνομία αναζητά οδηγό που χτύπησε με το όχημά του έξι μετανάστες

Η αστυνομία στη Βόρεια Καρολίνα κινητοποιήθηκε σήμερα προς αναζήτηση του οδηγού ενός SUV ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να χτύπησε σκόπιμα με το όχημά του έξι μετανάστες εργάτες έξω από κατάστημα της μεγάλης αμερικανικής αλυσίδας λιανικής Walmart, πριν τραπεί σε φυγή.

Το περιστατικό συνέβη χθες Κυριακή στις 1.15 μεσημέρι τοπική ώρα στο Λίνκολντον της Βόρειας Καρολίνας, μια πόλη περίπου 11.000 κατοίκων, περίπου 48 χλμ βορειοδυτικά του Σάρλοτ, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα της πόλης αυτής σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Facebook.

Έξω από το τοπικό κατάστημα της Walmart, ένας οδηγός ενός παλαιότερου μοντέλου μεσαίου μεγέθους μαύρου SUV χτύπησε έξι μετανάστες εργάτες. Ο οδηγός, που περιγράφεται ως ένας ηλικιωμένος λευκός άνδρας, διέφυγε από το σημείο οδηγώντας το όχημά του.

Και οι έξι μετανάστες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τραύματα που υπέστησαν από την επίθεση, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους.

«Φαίνεται ότι πρόκειται για σκόπιμη επίθεση με όχημα», τόνισε το αστυνομικό τμήμα, ζητώντας από τους πολίτες να βοηθήσουν στον εντοπισμό του οδηγού. «Τα κίνητρα του υπόπτου βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση».

Το περιστατικό έρχεται σχεδόν τρεις μήνες αφότου ο οδηγός ενός SUV παρέσυρε ανθρώπους κοντά σε έναν ξενώνα αστέγων που φιλοξενεί μετανάστες στο Μπράουνσβιλ του Τέξας. Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν ενώ ο οδηγός συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v