H OpenAΙ θα πληρώνει την Alex Springer για χρήση περιεχομένου

Η συμφωνία προβλέπει ότι η OpenAI θα καταβάλλει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στη γερμανική εταιρεία για να χρησιμοποιεί ειδησεογραφικό περιεχόμενο.

H OpenAΙ θα πληρώνει την Alex Springer για χρήση περιεχομένου

Η Alex Springer θα επιτρέψει στην OpenAI να εκπαιδεύει μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιώντας περιεχόμενο από μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στον γερμανικό εκδοτικό όμιλο όπως η Bild, το Business Insider και το Politico, σε μια συμφωνία-ορόσημο για τον κλάδο των μέσων ενημέρωσης παγκοσμίως. 

Η συμφωνία προβλέπει ότι η OpenAI θα καταβάλλει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στη γερμανική εταιρεία για να χρησιμοποιεί ειδησεογραφικό περιεχόμενο, με στόχο να εξελίξει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης που θα μπορούν να δημιουργούν κείμενο, εικόνες και κώδικα. 

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης θα έχει επίσης βραχυπρόθεσμη πρόσβαση σε περιεχόμενο της Alex Springer, για να δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις χρηστών. 

Οι απαντήσεις θα δίνονται με τη μορφή μικρών περιλήψεων που θα παράγονται από ειδησεογραφικά άρθρα με links στους ενημερωτικούς ιστότοπους, καθώς και με τη μορφή πιο μακροσκελών κειμένων. Αυτό σημαίνει, ουσιαστικά, ότι οι χρήστες του ChatGPT θα έχουν πρόσβαση σε ειδησεογραφικό περιεχόμενο με links στο πρωτογενές υλικό. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v