Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηγέτης Χεζμπολάχ: Θα πλήξουμε με πυραύλους ολόκληρο το Ισραήλ

Ο Χασάν Νασράλα προειδοποιεί το Ισραήλ ότι «θα πληρώσει με αίμα» το τίμημα για τον θάνατο αμάχων στον Λίβανο. Ο «τεράστιος» αριθμός πυραύλων ακριβείας της οργάνωσης μπορεί να καλύψει όλο το ισραηλινό έδαφος, τόνισε.

Ηγέτης Χεζμπολάχ: Θα πλήξουμε με πυραύλους ολόκληρο το Ισραήλ

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα προειδοποίησε σήμερα ότι το Ισραήλ «θα πληρώσει με αίμα» για τους δέκα αμάχους που σκοτώθηκαν αυτήν την εβδομάδα στον Λίβανο, διαβεβαιώνοντας ότι οι πύραυλοι ακριβείας που διαθέτει η οργάνωσή του μπορούν να φτάσουν μέχρι το νότιο τμήμα του Ισραήλ.

«Οι γυναίκες και τα παιδιά μας σκοτώθηκαν (…) ο εχθρός θα πληρώσει το τίμημα για το αίμα τους που χύθηκε», είπε ο ηγέτης του ισλαμιστικού λιβανέζικου κινήματος, σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση. Υποστήριξε ότι η Χεζμπολάχ διαθέτει «τεράστιο» αριθμό πυραύλων ακριβείας που μπορούν να καλύψουν όλο το ισραηλινό έδαφος, «από το Κιριάτ Σμόνα (στα βόρεια) μέχρι το Εϊλάτ (στα νότια)».

Ο Νασράλα κατηγόρησε το Ισραήλ ότι βάζει σκόπιμα αμάχους στο στόχαστρο, λέγοντας ότι θα μπορούσε να αποφύγει να τους σκοτώνει. «Η απάντηση στη σφαγή θα είναι η συνέχιση και η κλιμάκωση της αντίστασης στο μέτωπο», είπε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v