Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μακρόν σε συμμάχους Ουκρανίας: Μην είστε δειλοί!

«Ορισμένες δυνάμεις, που έχουν γίνει ασταμάτητες, απειλούν καθημερινά να μας επιτεθούν ακόμη περισσότερο. Ο πόλεμος έχει επιστρέψει στη γη μας», δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος.

Μακρόν σε συμμάχους Ουκρανίας: Μην είστε δειλοί!

Ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε τους συμμάχους της Ουκρανίας να μην είναι «δειλοί» στην υποστήριξη της χώρας για την απόκρουση της ρωσικής εισβολής.

«Σίγουρα πλησιάζει μια στιγμή για την Ευρώπη κατά την οποία θα είναι απαραίτητο να μην είμαστε δειλοί», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος κατά την επίσκεψή του στην Tσεχία. «Ο πόλεμος έχει επιστρέψει στη γη μας».

Οπως θυμίζει η Telegraph, ο Μακρόν πρότεινε τον περασμένο μήνα ότι αρκετές χώρες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ να εξετάσουν το ενδεχόμενο να στείλουν στρατιώτες στο πεδίο της μάχης.

Αναφερόμενος στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Μακρόν δήλωσε ότι η Γαλλία και η Τσεχία "γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο πόλεμος έχει επιστρέψει στο έδαφός μας (στην Ευρώπη), ότι ορισμένες δυνάμεις που έχουν γίνει ασταμάτητες απειλούν καθημερινά να μας επιτεθούν ακόμη περισσότερο και ότι θα πρέπει να ανταποκριθούμε στην Ιστορία και στο θάρρος που αυτή απαιτεί".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v