Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τραμπ ρώτησε τον Ελον Μασκ αν θέλει να αγοράσει το Truth Social

Η ιδέα δεν προχώρησε, αλλά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του X συνέχισαν να επικοινωνούν περισσότερο από ό,τι είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν.

Ο Τραμπ ρώτησε τον Ελον Μασκ αν θέλει να αγοράσει το Truth Social

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ρώτησε τον Έλον Μασκ το περασμένο καλοκαίρι αν ο δισεκατομμυριούχος βιομήχανος θα ενδιαφερόταν να αγοράσει το κοινωνικό δίκτυο Truth Social του Τραμπ, σύμφωνα με δύο άτομα με γνώση της συζήτησης που επικαλείται η Washington Post.

Το άνοιγμα στον Μασκ, η επιχειρηματική αυτοκρατορία του οποίου περιλαμβάνει την SpaceX, την Tesla και τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X, δεν οδήγησε σε συμφωνία. Αλλά η συζήτηση, η οποία δεν έχει δημοσιευθεί προηγουμένως, δείχνει ότι οι δύο άνδρες έχουν επικοινωνήσει περισσότερο από ό,τι ήταν γνωστό. Οι δύο τους είχαν και άλλες συνομιλίες, λένε σύμβουλοι του Τραμπ, σχετικά με την πολιτική και τις επιχειρήσεις.

Μεταξύ των συνομιλιών τους ήταν και μια συνάντηση νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, όπου ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Μασκ και μερικούς ισχυρούς Ρεπουμπλικάνους χορηγούς, είπαν οι πηγές.

Το αντικείμενο της συζήτησης αυτής δεν είναι σαφές. Ωστόσο, η συνάντηση έγινε ενώ ο Τραμπ έψαχνε για προεκλογικές συνεισφορές, και καθώς ο δισεκατομμυριούχος έγραψε στο Χ ότι "δεν δίνει χρήματα σε κανέναν από τους δύο υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v