Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρεκόρ χτύπησαν τα έσοδα του TikTok στις ΗΠΑ το 2023

Η εφαρμογή βίντεο προσελκύει τους χρήστες της γενιάς Ζ, την ώρα που η Ουάσιγκτον απειλεί με απαγόρευσή της. Συνολικά, τα έσοδα της ByteDance, ιδιοκτήτριας εταιρείας του TikTok, έφτασαν στα 120 δισ. δολάρια.

Ρεκόρ χτύπησαν τα έσοδα του TikTok στις ΗΠΑ το 2023

Στα 16 δισ. δολάρια πωλήσεις έφτασε το TikTok  στις ΗΠΑ, όπου η viral εφαρμογή βίντεο που έχει προσελκύσει τους χρήστες της γενιάς Z κινδυνεύει να απαγορευτεί.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, τρεις άνθρωποι με γνώση των οικονομικών της δήλωσαν ότι η εφαρμογή, που ανήκει στην ByteDance με έδρα το Πεκίνο, πέτυχε ρεκόρ εσόδων στις ΗΠΑ το 2023. Τα 16 δισ. δολάρια που εντόπισαν, αναδεικνύουν την κλίμακα των δραστηριοτήτων του ομίλου στη χώρα, καθώς το Κογκρέσο προσπαθεί να επιβάλει την πώληση της πλατφόρμας σε Αμερικανό αγοραστή.

Η ByteDance στο σύνολό της βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ξεπεράσει την ιδιοκτήτρια του Facebook, Meta, ως η μεγαλύτερη εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, βάσει πωλήσεων.

Πέντε άτομα με γνώση του θέματος δήλωσαν ότι η ByteDance συγκέντρωσε έσοδα 120 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2023, αυξημένα κατά περίπου 40% σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v