Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νετανιάχου: Τίποτα δεν μας σταματά, θα μπούμε στη Ράφα

«Υπάρχουν πολλές δυνάμεις στον κόσμο που προσπαθούν να μας σταματήσουν, αλλά δεν πρόκειται», δηλώνει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός. «Θα εξαλείψουμε όλες τις ταξιαρχίες της Χαμάς».

Νετανιάχου: Τίποτα δεν μας σταματά, θα μπούμε στη Ράφα

Το Ισραήλ θα προχωρήσει στον στόχο του να εξαλείψει όλες τις ταξιαρχίες της Χαμάς, συμπεριλαμβανομένης της πόλης Ράφα στη νότια Γάζα, επέμεινε ο πρωθυπουργός της χώρας, μιλώντας σε νεοσύλλεκτους του ισραηλινού στρατού.

«Δεν υπάρχει δύναμη στον κόσμο που θα μας σταματήσει. Υπάρχουν πολλές δυνάμεις που προσπαθούν να το κάνουν, αλλά δεν πρόκειται. Αυτό που έκανε ο εχθρός δεν θα το ξανακάνει ποτέ», είπε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου αναφερόμενος στην πολύνεκρη επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου και στην αιχμαλωσία των Ισραηλινών ομήρων στη Γάζα.

Ο ισραηλινός στρατός αναφέρει ότι τέσσερις ταξιαρχίες της Χαμάς συνεχίζουν να επιχειρούν στη Ράφα, όπου περίπου 1,5 εκατομμύριο εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι έχουν βρει καταφύγιο. Οι επικριτές του σχεδίου επίθεσης στη Ράφα προειδοποιούν ότι θα καταλήξει σε ακόμη μια καταστροφή για τον άμαχο πληθυσμό. Οι Παλαιστίνιοι νεκροί στον θύλακα ξεπερνούν τις 33.000.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v