Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λαπίντ: Υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ η κυβέρνηση Νετανιάχου

Στην Ουάσινγκτον όλοι είναι σοκαρισμένοι από την έλλειψη υπευθυνότητας, επαγγελματισμού και την κακή διαχείριση της παρούσας κυβέρνησης, δήλωσε ο ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης. Τόσο οι φίλοι όσο και οι εχθροί μας «οσμίζονται αδυναμία».

Λαπίντ: Υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ η κυβέρνηση Νετανιάχου

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και η κυβέρνησή του «έχουν εξελιχθεί σε υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ», δήλωσε σήμερα ο ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ κατηγορώντας τους ότι καταστρέφουν την αποτρεπτική ικανότητα του Ισραήλ.

«Βρισκόμουν στην Ουάσινγκτον την περασμένη εβδομάδα για συναντήσεις με ολόκληρη την κυβέρνηση. Είναι σοκαρισμένοι από την κυβέρνηση αυτή: από την έλλειψη υπευθυνότητας, από την έλλειψη επαγγελματισμού, από την κακή διαχείριση», δήλωσε στους δημοσιογράφους πριν από την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, του Yesh Atid , που πραγματοποιείται παρά το γεγονός ότι η Κνεσέτ βρίσκεται σε διακοπές.

«Τόσο οι φίλοι όσο και οι εχθροί του Ισραήλ οσμίζονται αδυναμία από την παρούσα κυβέρνηση», είπε.

Την ώρα που οι Ηνωμένες Πολιτείες εκπλήρωσαν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στην ασφάλεια του Ισραήλ, ο Νετανιάχου δεν έκανε το ίδιο, δήλωσε ο Γιαΐρ Λαπίντ.

«Ο,τι μένει από τον κ. Ασφάλεια είναι ερείπια από το Μπέ'ερι μέχρι το Κιριάτ Σμόνα, η βία των εβραίων τρομοκρατών που έχουν βγει εκτός ελέγχου και η πλήρης απώλεια της ισραηλινής αποτρεπτικής ικανότητας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v