Φον ντερ Λάιεν: «Ελεύθερα» πρέπει να ενεργεί το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Η Κομισιόν στηρίζει «πλήρως» το ΔΠΔ και τους αξιωματούχους του, δήλωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είμαστε πάντα στο πλευρό «της παγκόσμιας δικαιοσύνης».

Φον ντερ Λάιεν: «Ελεύθερα» πρέπει να ενεργεί το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

«Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο πρέπει να είναι ελεύθερο και να ενεργεί χωρίς πίεση», δήλωσε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με ανάρτησή της στο «Χ».

Συγκεκριμενα, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αναφέρει:

«Η Επιτροπή υποστηρίζει πλήρως το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και τους αξιωματούχους του. Το ΔΠΔ βάζει τους δράστες των σοβαρότερων εγκλημάτων στον κόσμο να λογοδοτήσουν και δίνει στα θύματα φωνή. Πρέπει να είναι ελεύθερο να ενεργεί χωρίς πίεση. Θα υποστηρίζουμε πάντα την παγκόσμια δικαιοσύνη και τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο