Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καναδάς: Στη G7 συζητήσαμε ενοποίηση της Ε.Ε.

Οι υπουργοί Οικονομικών και οι κεντρικοί τραπεζίτες της G7 συζήτησαν τα βήματα της Ε.Ε. προς μια δημοσιονομική και χρηματοπιστωτική ένωση, δήλωσε την Τρίτη εκπρόσωπος του ΥΠΟΙΚ του Καναδά.

Καναδάς: Στη G7 συζητήσαμε ενοποίηση της Ε.Ε.
Οι υπουργοί Οικονομικών και οι κεντρικοί τραπεζίτες της G7 συζήτησαν τα βήματα της Ε.Ε. προς μια δημοσιονομική και χρηματοπιστωτική ένωση, δήλωσε την Τρίτη εκπρόσωπος του ΥΠΟΙΚ του Καναδά, επιβεβαιώνοντας την ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ που είχε προηγηθεί.

"Tα μέλη της G7 εξέτασαν τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία και τις χρηματοπιστωτικές αγορές και τις προτεινόμενες πολιτικές, συμπεριλαμβανομένης της κατεύθυνσης προς μια δημοσιονομική και χρηματοπιστωτική ένωση στην Ευρώπη", ανέφερε η Mary Ann Dewwy - Plante.

"Συμφώνησαν να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις ενόψει της συνόδου της G20 στο Los Cabos" πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο