ΔΕΗ: Με απώτερο στόχο να διαμορφώσει υπεραξίες, στην προοπτική αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, περί τα τέλη του 2015, η κυβέρνηση προετοιμάζει τη δημιουργία νέας καθετοποιημένης «μικρής ΔΕΗ», γράφει η «Ναυτεμπορική». Σύμφωνα με το ν/σ που τέθηκε χθες σε δημόσια διαβούλευση, στην καινούρια εταιρεία θα περάσει το 30% της παραγωγικής και πελατειακής βάσης της επιχείρησης.
Φορολογία: Πνιγμένοι στα χρέη είναι 2.653.032 φορολογούμενοι, οι οποίοι δημιούργησαν νέα ληξιπρόθεσμα συνολικού ύψους 10,098 δισ. ευρώ, αναφέρει η «Ελευθεροτυπία».
Αστυνομία: Σημαντικά αυξημένο σε σχέση με τα ισχύοντα, μετά τις περικοπές, εφάπαξ θα πάρουν οι αστυνομικοί και οι πολιτικοί υπάλληλοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, σύμφωνα με τα «Νέα». Η εξόφληση προβλέπεται μέσα σε 4 μήνες.
ΟΠΑΠ: Προχωρεί η διαδικασία επανέκδοσης του «Ξυστού» λαχείου από τον ΟΠΑΠ, σύμφωνα με την «Καθημερινή», που αναφέρει ότι η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας των Παιγνίων (ΕΕΕΠ) προχώρησε στην έκδοση του κανονισμού που αφορά την έκδοση του συγκεκριμένου τύπου λαχείου.