Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 18 2019

Το ρέμα στο Ελληνικό και η θέση που όλοι θέλουν στη ΔΕΗ

Όλοι γνωρίζουν πως η υλοποίηση του πρότζεκτ στο Ελληνικό περνά από πολλά κύματα. Οι ενστάσεις από τους εμπλεκόμενους δήμους και την αρχαιολογική υπηρεσία είναι οι πιο γνωστές. 

Όμως, ο νέος υπουργός Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης ανακάλυψε πως δεν είναι τα μόνα εμπόδια. Θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει την ΕΥΔΑΠ, καθώς ένα ρέμα βρίσκεται στην περιοχή. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε, ούτε αν το ανέφερε στις χθεσινές επαφές που είχε με τους θεσμούς.

Αν στο Ελληνικό, ο αρμόδιος υπουργός ανακαλύπτει νέα εμπόδια, ο συνάδελφός του στο υπουργείο Ενέργειας, κ. Χατζηδάκης, ανακαλύπτει κάτι άλλο.

Υπάρχουν μεν αρκετοί υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου της ΔEH, αλλά κανένας δεν θέλει να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος από τα άτομα στα οποία είχε γίνει κρούση μέχρι προχθές.

Είναι φυσιολογικό. Το αντίθετο δεν θα ήταν λογικό. Δηλαδή να παίρνεις 500 χιλ. ευρώ στον ιδιωτικό τομέα και να εγκαταλείψεις τη θέση σου, για να πας να αναλάβεις την ηλεκτρική καρέκλα του διευθύνοντος στη ΔEH, με τρεις κι εξήντα που λέει ο λόγος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v